Lomi

Over LOMI

arthur den breker

LOMI

Arthur den Breker groeide op in het bourgondische Brabant waar hij langzaam zijn passie voor koken ontdekte. Hij besloot daarom ook de plaatselijke horeca-opleiding te volgen en verdiende daarnaast zijn sporen als kok in verschillende restaurants binnen de regio West-Brabant.

Na enkele jaren werkzaam te zijn geweest als zelfstandig werkend kok en later als chef-kok, deed de kans zich voor om een restaurant over te nemen op de Grote Markt van Breda. In mei 2009 opende Arthur de deuren van zijn eigen restaurant “Il Padrino” en verbeterde het bestaande concept. Hierdoor wist het restaurant binnen enkele jaren een opvallende groei door te maken.

Aan het begin van 2017, na zo’n 8 jaar eigenaar te zijn geweest, vond Arthur het tijd voor
een nieuwe uitdaging waarbij het eenvoudiger zou worden om zijn voorliefde voor koken en
zijn gezinsleven te kunnen combineren. Het restaurant werd succesvol verkocht en Lomi
Finefood werd opgericht.

Arthur den Breker
t

Laurent Fine dining,
107 Duncan Avenue, New York
914-309-7030,
Open: 09:00 am – 01:00 pm